Tisdagseftermiddag

God eftermiddag!

Här hemma har dagen gått i ett. Tycker att den gör det framför allt de dagar då man vill försöka hinna med dusch, hårtvätt, föna håret och sminka sig på förmiddagarna samtidigt som Edward vill leka. Men nu så. Nu har Edward ätit lunch och leker för fullt och jag har plockat ur diskmaskinen, satt på en tvätt, städat lite, vattnat orkidéerna, plockat med lite leksaker m.m. Så nu ska jag nog göra mig en latte och sen lägga mig tillsammans med Edward i soffan och vila middag med honom. Älskar den stunden på dagen! Antar att det framför allt är det som man kommer sakna då han blir äldre, så det gäller att njuta och ta till vara på dessa stunder nu:)

Och även om jag älskar vintern och snön (är ju decemberbarn) så börjar jag nu då smått längta efter våren, få mer solljus på dagarna och kunna vara ute utan att frysa. Och att få köpa en gungställning till Edward. Tänk så mysigt det blir! Och han älskar att gunga så det blir perfekt att kunna ha en på tomten!

Funderar på den här gungställningen från Hörby Bruk. Den är riktigt snygg! (är inte så förtjust i den klassiska gröna) Och kommer passar bra på tomten, om man nu ska vara en sån stilsnobb som matchar modern gunga med modernt hus, haha, tänk så man är. Inredningstokig eller vad man nu ska säga, älskar att matcha och tänker på detaljer;)
Aja, snyggt blir det nog i alla fall;)

Fortsatt trevlig tisdag!

Kram

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0