Hej och välkomna till min nya blogg!

Då ska vi se här…
Hej och välkomna till min alldeles pinfärska blogg!
Har länge varit nyfiken på den här bloggvärlden man hört så mycket om. Men det har bara aldrig blivit av att dra igång nån. Förrän nu, då jag finner mig själv i ett totalt beroende av diverse mamma- och inredningsbloggar både här och där. Kan andra så kanske även jag kan blogga:)
Vem är jag då?
Johanna, 25 år, mamma till en liten pojke E på 1 år och gift sedan snart 2 år tillbaka med världens underbaraste M. Vi flyttade för ett drygt halvår sedan in i vårt drömhus i Stockholms skärgård och håller nu på att inreda det för fullt. Dagarna fylls av lek, bus och vackra promenader med sonen. Jobbar sedan några månader tillbaka igen efter mammaledigheten. Jobbar som assistent till maken och har turen att kunna jobba hemifrån en hel del just nu. Vilket känns fantastiskt bra. Att kunna hjälpa och avlasta honom men att framför allt kunna finnas till för E.
Matlagning och bakning, som börjar bli ett allt större intresse hos mig nu som hustru & mamma. Riktigt roligt och jag strävar efter att bli allt bättre och bättre!
Inredning, givetvis som nybliven husägare. Dock riskerar huset att sluta som ett riktigt ”Solsidan”-hus, vitt vitt och åter vitt och ev. nån färg på kuddarna och kanske en och annan ”latte macchiato”-färgad eller svart detalj;) Men vi kan inte hjälpa det, vitt är ju så snyggt och speciellt i skärgården! Och kanske lite blå och röda detaljer? Jag har, liksom de flesta andra, snöat in på New England-temat. Har även blivit totalt såld på Svenskt Tenn på sistone, finns det nåt vackrare än deras mönster? Manhattanmönstret, åh...
Shopping och mode roar även. Dock har det på senaste tiden mest blivit kläder till sonen. Jag själv upptäcker mig mer och mer gå i 4 år gamla jeans och rota i klädkammaren efter gamla blusar, inte så tokigt att använda det man har men ska nog gaska upp mig lite på den fronten. Har börjat så smått att återfå klädintresset vartefter man tappat alla gravidkilon, kanske finns nåt extrakilo kvar, bryr mig inte så mycket om det. Hård träning och gym är inte min melodi.
Dagisstart för E är planerad till augusti, men usch, får ont i magen av bara tanken att vara ifrån min lille pojk. Och varken jag eller min man var dagisbarn, mamma var hemma med mig och maken hade barnflicka som liten så det här med dagis känns faktiskt ganska främmande och lite, lite läskigt... Men vi får se, vi ska i alla fall prova dagis och fungerar det inte så löser vi det. Familjen är mitt liv och jag har lyxen att kunna vara mycket med mina älsklingar.
Att få bli mamma och fru till värdens finaste killar är det bästa som hänt mig, är så bortskämd nu med ett så underbart liv tillsammans med dem.
Nu ska jag fortsätta lära mig alla bloggens funktioner… Hm...
Lämna gärna en kommentar eller fråga något om ni vill, då blir jag jätteglad:)
Kram Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0