Vårsnyggt H&M

God förmiddag!

Gillar att det kommer in nytt från H&M hela tiden!
Funderar på att lägga en order därifrån, var Fältöversten och shoppade lite nytt till Edward i måndags men nån keps hittade jag inte, och nån blus till mig vore inte fel. Underkläder likaså, så hm... Kanske ska roa mig med lite nätshopping en sjukdag som denna.


Inte alls min stil vad det gäller kläder men måste bara säga att detta från H&M var lite fräckt. På modellen, dock inte på mig;)

 

 


Vår vår vår

Trots en andra vända med förkylning för min & Edwards del är vi ändå på gott humör. Det känns verkligen att våren är här! För trots moln och regn i luften så är det ändå varmt!

Efter en god frukost så hängde jag & Edward med maken in till jobbet en sväng. Ska förbi Apoteket en sväng sen och köpa nässpray m.m. Annars klarar man inte av denna förkylning! Kanske stanna o kompletteringshandla lite mat också. Sen hem och vila igen.

Final av Sveriges Mästerkock ikväll på TV4, det blir skoj!

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Kram

 

 


Sommartid-söndag

God eftermiddag söndag!

Hade en underbar lördag med promenad på Djurgården. Mitt favoritstråk Rosendals Trädgård och Waldemarsudde. Så vackert väder och så mysigt!
Invigde faktiskt både min ljusa skinnjacka och solglasögonen för säsongen.
Sen blev det grillat för hela slanten på kvällen, mmm!

Idag: promenad och hemmamys med maken & sonen. Långfrukost och inget på agendan.

Och imorgon ska vi strosa runt på stan med kusinen igen. Så roligt att hon flyttat upp till huvudstaden:)

Ha en fortsatt mysig helg!

Kram


Bild från Waldemarsudde.


Uppe med tuppen

God morgon!

Här är det morgon sedan över en timme tillbaka då lilleman hade mardrömmar (tror jag). Han vaknade och var så ledsen. Stackarn. Men sen vi gick upp, slog på Barnkanalen, åt lite frukost, lekte lite med favoritgosedjuret så sover han nu gott i min famn. Så mysigt, och skönt för honom att få sova några timmar till.

Så medan jag inväntar Nyhetsmorgon (som börjar om en mindre evighet;)) så spanade jag in Livly's webshop.
Vilka söta pyjamaser de har! Har trott att de bara haft flickkläder men inser nu att man ju kan hitta en del fint även till små pojkar. Det gillar jag.

Men jag tycker generellt att det verkar finnas mycket mindre kläder till pojkar än till flickor. Funderar på var man ska börja köpa kläder till Edward nu när han passerar stl 86 och inte längre tillhör babyavdelningen hos de stora klädkedjorna (har inte blivit frälst i deras utbud på pojkavdelningarna). Kanske får bli nätet för hela slanten då? Kidelin, Babyshop, Kids brands store. Låter dyrt, men man får väl satsa på färre plagg men med bättre kvalitet. Kanske inte helt fel, då används ju allting flitigt i alla fall:)

Ha en fortsatt fin lördagsmorgon!

Kram

 


Frank & Poppy

Medan Edward är nöjd & glad och sitter ute på trappen bredvid mig och pillar på två stenar spanar jag in Frank & Poppys senaste tillskott, barnkläder! (ögonen far givetvis varannan sekund på Edward och varannan på iPhonen)
Blev genast förälskad i dessa söta byxor som är en del av kollektionen "Wish upon a star". Perfekt till sommaren och om han inte växer alltför mycket, även till dagisstarten i augusti.

Och anger du FPCLOTHES så får du 20 % rabatt på hela köpet. Gäller fram till 30 april!

Nu: Lite eftermiddagsvila.

Ha en fortsatt fin fredagseftermiddag!

Kram

 

 


Vackert

Härligt att våren äntligen är här!

Ha en fin dag!

Kram

 

 


Sjukstuga

God eftermiddag!

Här är det rena rama sjukstugan.
Igår var jag jätte dålig, misstänker att det var någon variant av magsjuka/influensa men på 1,5 dygn så var det borta och jag vaknade imorse upp frisk & kry och kände mig precis som vanligt, skönt! Tror mycket sömn gjorde susen.
Men istället vaknade lillälsklingen idag upp med feber, stackaren. Men han är trots det vid gott mod, hyfsat pigg och glad som alltid.
Men vi tar det lugnt och vilar. Sömn, alvedon, mat och Barnkanalen är Edwards bästa medicin. Och så fick han lite frisk luft när vi gick och hämtade posten förut. Vilket fantastiskt härligt vårväder det var/är ute, helt otroligt:)

Hoppas nu bara att maken klarar sig utan att bli smittad av våra bassilusker.

Fortsatt trevlig onsdag!

Kram



Ny vecka!

God eftermiddag!

Vi har haft en härlig helg hemma hos min mamma & pappa. Med soliga promenader, släktbesök och god mat:) Alltid lika mysigt.

Har haft oväntat mycket energi på förmiddagen och städade så gott som hela (!) huset. Skönt att få det gjort. Och Edward lekte under tiden, väldigt snällt av honom att han lät sin mamma dammsuga, torka golv, damma och tvätta. Kompenserade honom genom att vi lekte & busade tillsammans en stund när jag var klar:)

Men nu har vi däckat i soffan båda två, ska vila lite innan maken kommer hem och det är dags för middag:)

Ha en fortsatt trevlig måndag!

Kram


Visar Edwards nya vårskor som jag fyndade i helgen, söta så!

 

 


Leila's butik

Älskar Leilas nya butik, leilasgeneralstore.com. Så mycket fint!
T.ex. ett blommigt strykbrädesöverdrag, brödgaller, paletter m.m. och för att inte tala om alla fina cupcake kit som är perfekta till barnkalaset!

Jättekul att hon äntligen öppnat en butik, har faktiskt gått och väntat länge på detta:)

 

 


Lindex + Gwyneth Paltrow= Modern preppy

Såg att Lindex fortsätter med sina samarbeten och i år tagit in ingen mindre än Gwyneth Paltrow och skapat en kollektion som går under namnet "Modern preppy".

Jag som personligen är väldigt svag för preppy-looken gillar detta skarpt. Framför allt den vita stickade tröjan och de prickiga shortsen.

Snyggt!

 

 


Svenskt Tenn

Jag älskar verkligen Svenskt Tenn. Tycker att det är så vackra mönster de har på sina textilier och övrigt. En underbar butik att strosa runt och kolla i.
Så i fredags var jag bara tvungen att gå in där en sväng och köpa med en liten present till kusinen innan jag mötte upp henne i Sturegallerian (försenad födelsedagspresent/inflyttningspresent/namnsdagspresent).

Hade tänkt köpa med lite av favoritteblandning också, men den var slut, så får återkomma en annan gång, inte mig emot;)

Älskar Manhattan-mönstret, något som återfinns lite här och var hemma hos oss. Men nu på senare tid så har jag blivit allt mer förtjust i det svarta elefant-mönstret, så sött!

Kort sagt, man vill ha ALLT i butiken:) Och man får ju inte direkt mindre ha-begär så de slår in allt i så fina, stilrena paket och lägger det i världens snyggaste påsar.

Och personalen är otroligt trevliga, ska tilläggas. Personalen, och deras kunder också för den delen, håller upp dörrrar och hjälper en när man kommer med barnvagn, uppskattas! Tänk om alla var lika vänliga.

Kort sagt, en liten oas mitt i stan som man bara älskar att gå in i!

 

 


Edward på promenad

Edward och jag strosar runt lite på Valhallavägen i väntan på att maken ska bli klar hos frisören.

Det finns mycket fina bilar och vovvar att titta på, vilket Edward älskar!

 

 


Förskola!

God eftermiddag!

I för middags var vi på besök på Edwards blivande förskola. Och det gick så bra!
Edward verkade stormtrivas vilket gjorde mig & maken lugna och glada. Även vi fick ett bra intryck av förskolan och personalen.

Imorgon ska vi dock kolla in en annan förskola bara för att se ett alternativ. Men jag tror att vi väljer den som vi var på idag.
Tänk, vår lilla kille ska börja på dagis i höst... Så stor han börjar bli.
Och han såg så stor ut när han gick runt där på dagisgården och lekte med de andra barnen.


Imorgon ska vi dessutom träffa min kusin inne i stan. Jippi, ska bli kul:)

Men just nu tar Edward igen sig efter den händelserika dagen och är nu "mammas lille kille" och sover sött i min famn. Åh, va jag älskar de här mysiga stunderna.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

Kram


1:a mars!

Nu är det officiellt vår!
Så härligt! Under fötmiddagen var jag och Edward ute och gick med hans farmor & farfar. Lät ljuvligt intill stranden då isen smälte och bröt mot bryggan. Ljudet av vår!

Efter det var jag ute och påtade lite i trädgården (utan jacka!). Rensade lite. Härligt!
Och nu längtar jag verkligen efter en gungställning och även en sandlåda till Edward. Tror minsann att vi får åka och spana på det i helgen:)

 


RSS 2.0