Äntligen!

Har bokat tid på Noir i slutet av februari för att fixa håret! Så skönt!

Nu behövs bara lite hårinspiration. Eller ja, vill fortsätta ha mitt långa ljusbruna hår så lite slingor och toppklippning blir perfekt. Frisyr à la prinsessan Madeleine är aldrig fel:)

E får vara med mormor & morfar då. Sist sov han under hela besöket på Noir, men nåt säger mig att han inte kommer göra det den här gången om han skulle följa med;)

 

 


Måndag

Det var en rejält förkyld liten kille som vaknade upp imorse. Snorig och hostig. Så trots det vackra vädret vi haft idag så har vi hållit oss inomhus.

Vid lunch fick vi besök av E's farmor & farfar. Och sen under eftermiddagen har vi myst i soffan, E har sovit och jag har plöjt igenom lite avsnitt av "Stylisterna" säsong 2 *beroendeframkallande* och avnjutit x antal koppar te som medicin för min onda hals.

Tråkigt att vara krasslig men vi gör det bästa av situationen och myser till max:)

 

 


Förkyld lillkille

God förmiddag!


Helgen rusar förbi i ett rasande tempo. Vi ska åka tillbaka hem till Stockholm idag efter att ha hälsat på mamma & pappa över helgen. Ska passa på att stanna till och handla mat på vägen hem, och kanske ett stopp på IKEA. Vill ha mer doftljus:)

Har nu en förkyld liten hängig kille i famnen som just somnat. "Händige Manny" på Disney Junior har funkat bra som tröst här på förmiddagen när han blivit irriterad på sin lilla snoriga näsa.
Stackarn, inte lätt att vara liten och vara förkyld. Mormors hemlagade köttbullar kanske piggar upp sen lite också:)

 

 


Danmarks nya lilla prinsessa

Åh, det är så roligt med bebisar. Och att läsa om alla som är gravida eller just fått barn.
Tycker att det verkar vara en riktig babyboom de senaste året/åren, men det är kanske för att man själv fått barn och då är extra mottaglig för allt som rör graviditeter och barn.

Här är danska prinsparet på väg hem från BB i Köpenhamn med sin nya lilla prinsessa.
Åh, vilken fantastisk känsla det är!
Minns när vi lämnade BB med E en krispigt kall decemberdag med strålande sol 2010. Redan över 1 år sedan! Herregud vad tiden går!:)

 

 


Lördagen

Föreställningen igår var fantastisk! Riktigt bra faktiskt! Älskar Fredrik Lindström men blev även imponerad av Schyffert, de var riktigt bra båda två!
Avslutningsnumret var super!

Idag har vi varit o shoppat lite, hälsat på min farbror & faster & kusin på deras mysiga gård.
Och nu efter en god middag har jag, maken, sonen och mamma & pappa intagit tv-soffan med en stor godisskål. Hoppas det går nåt bra på tv (ser fram emot nästa lördag när Melodifestivalen börjar).

Trevlig kväll!

Kram


Ljust & fräscht

Snart dags för Fredrik Lindström & Henrik Schyfferts föreställning "Ljust & fräscht", ska bli kul att se.

 

 


David Beckham for H&M

Såg i dagens DI Weekend på kontoret idag att David Beckham gör en kollektion för H&M som släpps den 2 februari. Låter intressant... Kanske kan hitta nåt fint till älsklingen därifrån:)

Ja, H&M ligger verkligen inte på latsidan vad det gäller diverse samarbeten, det är ett som är säkert.
Väntar tills dagen då de hittar på nåt med Missoni (vore inte osannolikt), Bottega Veneta, Elie Saab eller kanske Ralph Lauren, vore lite kul.

 

 


Anine Bing's "Stars & stripes"

Anine Bing har ju en dotter som bara är nån vecka yngre än Edward. Och hon har nu gjort en kollektion med både barn- & damkläder för Blingo. Jättesöta plagg med stjärnor på! Verkar som om alla har fått dille på stjärnmönster nu:)

Tightsen och bodyn skulle vara så söta på Edward och själv så skulle jag inte direkt tacka nej till sjalen och linnet med en stor stjärna på:)

 

 


Vårens sötaste outfit

Hittade just vårens sötaste outfit på Massimo Dutti's hemsida.
Åh, vad jag skulle vilja ha den blusen och kjolen, exakt min stil:)
Har dessutom upptäckt Massimo Dutti's galet söta pojkkläder, så från och med nu tänker jag ta för vana att gå dit då Edward behöver nya kläder:)

Livräddningskurs

Ska snart iväg på livräddningskurs på E's BVC här i stan. Känns skönt att gå på det och uppdatera kunskaperna lite.
Att gå en livräddningskurs och lära mig HLR och övrigt anpassat för spädbarn och barn har stått på min "Att göra"-lista sedan jag blev gravid egentligen, så det kommer kännas väldgt tryggt och bra att äntligen få det gjort. Men det känns lite konstigt att jag ska vara borta från E i 4 timmar! Tror aldrig jag varit borta från honom så länge. Men men, blir nog lite lyxigt att få det lite lugnt så pass länge. Kunna sitta still och lyssna utan att hojta "nej, nej" och "aj, aj", plocka massa grejer etc etc. E får vara med pappa på kontoret istället, hm... nånting säger mig att maken kommer vara ganska slut ikväll;) :)
Kram

TV4 News

Äntligen har Sverige en riktig nyhetskanal, 24h om dygnet! Bra TV4!

Kollar på TV4 News just nu, riktigt bra!

 

 


Hej och välkomna till min nya blogg!

Då ska vi se här…
Hej och välkomna till min alldeles pinfärska blogg!
Har länge varit nyfiken på den här bloggvärlden man hört så mycket om. Men det har bara aldrig blivit av att dra igång nån. Förrän nu, då jag finner mig själv i ett totalt beroende av diverse mamma- och inredningsbloggar både här och där. Kan andra så kanske även jag kan blogga:)
Vem är jag då?
Johanna, 25 år, mamma till en liten pojke E på 1 år och gift sedan snart 2 år tillbaka med världens underbaraste M. Vi flyttade för ett drygt halvår sedan in i vårt drömhus i Stockholms skärgård och håller nu på att inreda det för fullt. Dagarna fylls av lek, bus och vackra promenader med sonen. Jobbar sedan några månader tillbaka igen efter mammaledigheten. Jobbar som assistent till maken och har turen att kunna jobba hemifrån en hel del just nu. Vilket känns fantastiskt bra. Att kunna hjälpa och avlasta honom men att framför allt kunna finnas till för E.
Matlagning och bakning, som börjar bli ett allt större intresse hos mig nu som hustru & mamma. Riktigt roligt och jag strävar efter att bli allt bättre och bättre!
Inredning, givetvis som nybliven husägare. Dock riskerar huset att sluta som ett riktigt ”Solsidan”-hus, vitt vitt och åter vitt och ev. nån färg på kuddarna och kanske en och annan ”latte macchiato”-färgad eller svart detalj;) Men vi kan inte hjälpa det, vitt är ju så snyggt och speciellt i skärgården! Och kanske lite blå och röda detaljer? Jag har, liksom de flesta andra, snöat in på New England-temat. Har även blivit totalt såld på Svenskt Tenn på sistone, finns det nåt vackrare än deras mönster? Manhattanmönstret, åh...
Shopping och mode roar även. Dock har det på senaste tiden mest blivit kläder till sonen. Jag själv upptäcker mig mer och mer gå i 4 år gamla jeans och rota i klädkammaren efter gamla blusar, inte så tokigt att använda det man har men ska nog gaska upp mig lite på den fronten. Har börjat så smått att återfå klädintresset vartefter man tappat alla gravidkilon, kanske finns nåt extrakilo kvar, bryr mig inte så mycket om det. Hård träning och gym är inte min melodi.
Dagisstart för E är planerad till augusti, men usch, får ont i magen av bara tanken att vara ifrån min lille pojk. Och varken jag eller min man var dagisbarn, mamma var hemma med mig och maken hade barnflicka som liten så det här med dagis känns faktiskt ganska främmande och lite, lite läskigt... Men vi får se, vi ska i alla fall prova dagis och fungerar det inte så löser vi det. Familjen är mitt liv och jag har lyxen att kunna vara mycket med mina älsklingar.
Att få bli mamma och fru till värdens finaste killar är det bästa som hänt mig, är så bortskämd nu med ett så underbart liv tillsammans med dem.
Nu ska jag fortsätta lära mig alla bloggens funktioner… Hm...
Lämna gärna en kommentar eller fråga något om ni vill, då blir jag jätteglad:)
Kram Johanna

RSS 2.0